Activitati

Activitati

Cabana Izvoranu

Servicii de agrement

Cabana Izvoranu pune la dispozitia oaspetilor mai multe oportunitati de relaxare si petrecere a timpului intr-un cadru natural superb:

 • Teren de sport multifunctional imprejmuit, avand o suprafata de 24x12m. Curtea pensiunii este prevazuta cu loc de joaca pentru copii, dotat cu leagane, tobogan, tiroliana.
 • Drumetii montane pedestre
 • Cicloturism montan., Cabana Izvoranu ofera spre inchiriere biciclete de tip “mountainbike”
 • Inchiriere echipament pentru pescuit
 • Vanatoare de trufe
 • Atelier de brutarie traditionala
 • Ateliere de pictura si sculptura
 • Masaj de relaxare si terapeutic
 • Tiroliana
 • Degustare de vinuri

Vezi toate activitatile

Cicloturism

Plimbari

Prin padure

Cabana Izvoranu

Cicloturism

Oferim spre inchiriere oaspetilor nostri 10 biciclete mountain bike. Strabatand padurea Izvoranu, veti descoperi trasee pentru toate nivelurile de dificultate. Clipa de clipa veti fi surprinsi de privelistea si atmosfera zonei.

O alta atractie pentru biciclisti o reprezinta soseaua 203G, care serpuieste in interiorul padurii pe 16km, fiind aproape necirculat de masini este destinatia
perfecta pentru o plimbare de weekend cu bicicletele. Plecand de la Cabana Izvoranu, ve-ti parcurge 6km pana la Leiculesti urmand sa continuati
drumul in padure pana la Monteoru.

Rezerva o camera

cabana izvoranu buzau activitate cicloturism

Plimbari Montane

Natura, bunul nostru prieten

Padurea Izvoranu

cabana izvoranu buzau activitate plimbari montane

Cabana Izvoranu

Plimbari Montane

Drumetiile facute in aceste paduri sunt de neuitat, datorita frumusetilor intalnite la tot pasul. In orice moment caprioarele vor tasni din tufisuri, asadar tineti aparatul foto la indemana.

Rezerva Acum

Vanatoare de Trufe

Padurea Izvoranu

Bogata in trufe

Cabana Izvoranu

Vanatoare de Trufe

Padure de foioase, intinzandu-se la aceeasi latitudine cu regiunea italiana Piemont, Padurea Ivoranu va provoaca sa descoperiti comoara ascunsa sub stratul sau de frunze la suprafata solului sau pina la o adincime de 8-10 cm – trufele-, cele mai pretioase ciuperci care cresc in natura.

Priceputii nostri patrupezi va vor fi sprijin in dezgroparea si culegerea “diamantelor negre” ale pamantului, ghidandu-va din vara pana spre sfarsitul lui februarie in aceasta experienta speciala de gasire a unor delicatese rarisime.

Va asteptam cu drag sa participati la aceasta partida aparte de “vanatoare de trufe”, un sport perfect pentru cei ce iubesc natura, cainele si trufandalele.

Rezerva acum

cabana izvoranu buzau activitate vanatoare trufe

cabana izvoranu buzau activitate vanatoare trufe

cabana izvoranu buzau activitate vanatoare trufe 3

Pescuit

Lac

Izvoranu

cabana izvoranu buzau activitate lac

Cabana Izvoranu

Pescuit

Lacul Izvoranu este populat cu diverse specii de pesti precum: pastrav, crap, somn, etc. Sunteti pregatiti pentru o partida de pescuit?

Vezi Camere

MASURI DE PROTECTIE IMPOTRIVA SARS COV-2 LA CABANA IZVORANU

Pentru protectia dumneavoastra si a personalului de la Cabana Izvoranu, cat si pentru prevenirea raspandirii virusului SARS COV-2,  am luat urmatoarele masuri:

 • In 2020 Cabana Izvoranu va functiona cu circuit deschis, astfel, la proprietate vor avea acces atat oaspetii cazati, cat si alti turisti veniti in vizita, in limita disponibilitatii si a respectarii masurilor de protectie
 • La sosirea la Cabana Izvoranu tuturor oaspetilor, dar si angajatilor li se va lua temperatura. Daca aceasta depaseste 37.3⁰C in cazul adultilor sau 37.7⁰ C in cazul bebelusilor pana la varsta de 2 ani nu se va permite accesul in unitate indiferent de calitatea persoanei respective sau ora sosirii la Cabana Izvoranu.
 • In zonele comune veti gasi dezinfectant oferit gratuit de Cabana Izvoranu pentru dezinfectarea mainilor pe parcursul sederii la Cabana Izvoranu
 • Restaurantul si barul vor functiona numai in urmatoarele intervale: 8:30-11:00, 13:00-16:00, 18:00-21:00. Intervalele 11:00-13:00, 16:00-18:00, precum si 21:00-22:00 sunt necesare dezinfectarii, igienizarii si aerisirii restaurantului si bucatariei.
 • Mesele in restaurant si pe terasa vor fi astfel aranjate incat sa se respecte distanta sociala recomandata.
 • Toti angajatii Cabana Izvoranu care intra in contact cu turistii, vor purta manusi si masca de protectie. De asemenea, persoanele care prepara mancarea si monteaza farfuriile oaspetilor, in bucatarie, vor purta manusi si masca de protectie.
 • Dupa plecarea oaspetilor, camerele se dezinfecteaza, prin curatarea tuturor suprafetelor cu solutii dezinfectante.
 • Mesele vor fi servite pe terasa si pe pajistea pensiunii , cu respectarea distantelor  corespunzatoare.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de prezentul regulament temporar. Insistam asupra faptului ca toate masurile sunt temporare si se refera strict la siguranta dumneavoastra si a angajatilor nostri, pe perioada sederii la Cabana Izvoranu. Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a pastra Cabana Izvoranu sigura, in contextul actual.

Va multumim pentru intelegere,

echipa Cabana Izvoranu