Contact

Contact Us

For any questions, please contact us. If you fill the contact form we will respond shortly. If you would like a quicker answer, give us a call at the number listed below.

Address: Sat Izvoranu, Com.Tisau, Buzau, DJ203G

Phone: 0752 288 870

Email: office@cabanaizvoranu.ro

Identification Cabana Izvoranu:

S.C. CABANA POIANA IZVORANU SRL

Sediu social: SAT IZVORANU, COMUNA TISAU, JUDETUL BUZAU

C.U.I.: RO 29136613

Nr.inreg: J10/854/2011

Capital social: 1000lei

Link-uri: ANPC si SOL

Follow us:

  Name

  Email Address

  Phone

  Your message

  To get to Izvoranu Cottage, irrespective of what direction you’re coming from, follow county road 100H.  After you reach the sign that says “Cabana Izvoranu” you will continue on a country road for 6 km. There will be signs showing you the way to the cottage..

  MASURI DE PROTECTIE IMPOTRIVA SARS COV-2 LA CABANA IZVORANU

  Pentru protectia dumneavoastra si a personalului de la Cabana Izvoranu, cat si pentru prevenirea raspandirii virusului SARS COV-2,  am luat urmatoarele masuri:

  • In 2020 Cabana Izvoranu va functiona cu circuit deschis, astfel, la proprietate vor avea acces atat oaspetii cazati, cat si alti turisti veniti in vizita, in limita disponibilitatii si a respectarii masurilor de protectie
  • La sosirea la Cabana Izvoranu tuturor oaspetilor, dar si angajatilor li se va lua temperatura. Daca aceasta depaseste 37.3⁰C in cazul adultilor sau 37.7⁰ C in cazul bebelusilor pana la varsta de 2 ani nu se va permite accesul in unitate indiferent de calitatea persoanei respective sau ora sosirii la Cabana Izvoranu.
  • In zonele comune veti gasi dezinfectant oferit gratuit de Cabana Izvoranu pentru dezinfectarea mainilor pe parcursul sederii la Cabana Izvoranu
  • Restaurantul si barul vor functiona numai in urmatoarele intervale: 8:30-11:00, 13:00-16:00, 18:00-21:00. Intervalele 11:00-13:00, 16:00-18:00, precum si 21:00-22:00 sunt necesare dezinfectarii, igienizarii si aerisirii restaurantului si bucatariei.
  • Mesele in restaurant si pe terasa vor fi astfel aranjate incat sa se respecte distanta sociala recomandata.
  • Toti angajatii Cabana Izvoranu care intra in contact cu turistii, vor purta manusi si masca de protectie. De asemenea, persoanele care prepara mancarea si monteaza farfuriile oaspetilor, in bucatarie, vor purta manusi si masca de protectie.
  • Dupa plecarea oaspetilor, camerele se dezinfecteaza, prin curatarea tuturor suprafetelor cu solutii dezinfectante.
  • Mesele vor fi servite pe terasa si pe pajistea pensiunii , cu respectarea distantelor  corespunzatoare.

  Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de prezentul regulament temporar. Insistam asupra faptului ca toate masurile sunt temporare si se refera strict la siguranta dumneavoastra si a angajatilor nostri, pe perioada sederii la Cabana Izvoranu. Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a pastra Cabana Izvoranu sigura, in contextul actual.

  Va multumim pentru intelegere,

  echipa Cabana Izvoranu