Regulile Casei

Dragi oaspeţi,

Dorim să vă oferim o experienţă de neuitat la CABANA IZVORANU și de aceea am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont atât în timpul, cât şi după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră.

Tarife

Tarifele diferă atât în funcţie de tipul de cameră pentru care optaţi, disponibilitate, cât și de numărul de persoane din camera.

Pentru pat extra (canapea ext/pat suplimentar) se percepe o taxa suplimentara de cazare de 50 LEI/persoană/noapte, mic dejun inclus

Mic dejun suplimentar:

 • Copiii 4-12 ani-20 lei/zi
 • Copii peste 12 ani si adulti- 30 lei/zi

Sosirea si plecarea

Check-in: 15:00 – 21:00
Check-out: 08:30 – 12:00

La cerere, in limita disponibilitatii, putem onora si serviciul de early check-in (primirea camerei mai devreme de ora mentionata mai sus) si/sau late check-out (eliberarea camerei mai tarziu de ora mentionata mai sus). Oaspeții care eliberează camerele până la ora 15.00 pot lăsa bagajele la recepție, într-un spațiu dedicat acestui serviciu, fără costuri suplimentare.

Pentru rezervarea ferma, se achita un avans reprezentand prima noapte de cazare.

Anularea rezervarii

 

 • Rezervările pot fi anulate cu 72 ore (față de ora hotelului), înainte de data de check-in, fără taxa de anulare. Dacă anularea se face în mai puțin de 72 ore, atunci se va reține taxa de cazare pentru prima noapte.

Taxa de neprezentare

 

 • Neprezentarea la check-in va avea ca efect taxarea primei nopți de cazare.

Inregistrare

Oaspeţii trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a se putea caza.Pentru a se evita frauda, trebuie să prezentați la recepție un document de identitate valabil. Acesta poate fi carte de identitate sau pașaport.

Clienţii trebuie să furnizeze detalii de contact precum nume, prenume, adresa, număr de telefon, date de identificare precum serie/număr carte de identitate sau paşaport, sau CNP, semnătura. Numele tuturor oaspeților trebuie înregistrate conform legislației în vigoare. Datele sunt considerate cu caracter confidențial.

Copii

Copiii de toate vârstele sunt bineveniţi. Ca părinți, însoțitori, tutori ai copiilor, sunteți direct și legal responsabili de acțiunile lor și trebuie să îi supravegheați tot timpul. Pentru siguranța lor, copiii nu trebuie lăsați nesupravegheați în camere, în restaurant, în curtea pensiunii, la locul de joaca , in apropierea lacului sau la ferma de animale.

Tehnologie

La Cabana Izvoranu  exista semnal pentru telefonie mobila (indiferent de operator) doar in anumite zone.

WIFI este disponibil in Restaurant si camere dar exista si posibilitatea, datorita izolarii, sa existe si perioade de intreruperi.

Fumatul

Fumatul nu este permis în camere si in Restaurant, conform legislatiei aplicabile in vigoare. Avem amenajate spatii pentru fumatori in aer liber. Cabana Izvoranu  dispune doar de camere pentru nefumători. In cazul in care nu se respecta prevederile prezentului regulament, clientul va suporta o amenda in valoare de 100 euro (valoarea in lei va fi calculata la cursul BNR din ziua platii), reprezentand serviciile de curatenie a camerelor.

Animalele de companie

Accesul cu animale de companie nu  este permis din motive de siguranta si sanatate atat pentru oaspeti cat si pentru echipa cabanei.

Micul dejun, prânzul și cina

Micul dejun se serveşte la Restaurantul pensiunii. Puteți invita pe oricine să servească micul dejun cu dumneavoastră, însă este obligatoriu ca fiecare persoană invitată să achite contravaloarea acestuia, să respecte normele de comportament și să aibă o ținută decentă.

Pentru oaspeții care nu sunt cazați în ferma, micul dejun costă 30 lei/persoană.

Puteți lua prânzul și cina in urmatoarele intervale:

 • 13:00 – 15:00 pranzul
 • 18:30 – 21:00 cina

Cina: 75 lei/persoana- 2 feluri de mancare, salata, paine de casa, desert

Oaspeții nu au acces la bucătărie, mesele sunt servite în sala de mese sau pe terasa.

 

Accesul cu alimente si bauturi din afara pensiunii nu este permis. Exceptie fac mancarurile pentru bebelusi si pentru oaspetii cu regimuri stricte/intolerante alimentare.

Politica de protecție a mediului

Protecția mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine responsabilă în acest sens. Lenjeria și prosoapele se schimbă la trei zile de cazare sau la cererea clientului.

Va rugam sa folositi apa cu intelepciune- nu este o sursa inepuizabila!

Nu lasati apa sa curga inutil!

Verificati la iesirea din camera daca apa  si intrerupatoarele sunt oprite!

Obiectele Pierdute

Cabana Izvoranu nu își poate asuma lucrurile pierdute, furate sau deteriorate pe timpul șederii în hotel. Dacă descoperiți ca ați uitat ceva vă rugăm să sunați imediat la +40752288870  și ne vom da toată silința să găsim obiectul pierdut și să vi-l returnăm cat de repede posibil.

Parcarea autovehicule

Parcarea maşinilor este gratuită. Toate maşinile sunt parcate pe riscul proprietarului. Cabana Izvoranu nu își asumă responsabilitatea pentru deterioarea vehiculelor,  disparitie dotări interioare vehicul, pe durata parcării pe proprietatea hotelului. Nu sunt premise operațiuni de reparații pe proprietatea pensiunii decat cu acordul managementului.

Mentiuni

Cabana Izvoranu isi rezerva dreptul de a nu accepta clienţi care sunt sub influența alcoolului, drogurilor, care perturbă liniştea celorlalți clienți, nu respectă regulile și politicile hotelului, provoacă stricăciuni, încearcă să aducă în hotel substanțe interzise, inflamabile, toxice etc.

Oaspeții care refuză să respecte aceste regulile casei, menite să asigure siguranța tuturor oaspeților, vor fi evacuați fără să se restituie taxa de rezervare, în cazul în care ea există.

CABANA IZVORANU își rezervă dreptul de a amenda, modifica, a face adăugiri, la politica și setul de reguli ale casei pe site-ul pensiunii fără nicio avertizare prealabilă. Orice modificare făcută public pe site înainte de check-out este considerată parte a acordului făcut odată cu rezervarea. O copie a acestui set de reguli și politici ale hotelului se află în fiecare cameră și la recepție, disponibile la cerere.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur plăcut la Cabana Izvoranu!

MASURI DE PROTECTIE IMPOTRIVA SARS COV-2 LA CABANA IZVORANU

Pentru protectia dumneavoastra si a personalului de la Cabana Izvoranu, cat si pentru prevenirea raspandirii virusului SARS COV-2,  am luat urmatoarele masuri:

 • In 2020 Cabana Izvoranu va functiona cu circuit deschis, astfel, la proprietate vor avea acces atat oaspetii cazati, cat si alti turisti veniti in vizita, in limita disponibilitatii si a respectarii masurilor de protectie
 • La sosirea la Cabana Izvoranu tuturor oaspetilor, dar si angajatilor li se va lua temperatura. Daca aceasta depaseste 37.3⁰C in cazul adultilor sau 37.7⁰ C in cazul bebelusilor pana la varsta de 2 ani nu se va permite accesul in unitate indiferent de calitatea persoanei respective sau ora sosirii la Cabana Izvoranu.
 • In zonele comune veti gasi dezinfectant oferit gratuit de Cabana Izvoranu pentru dezinfectarea mainilor pe parcursul sederii la Cabana Izvoranu
 • Restaurantul si barul vor functiona numai in urmatoarele intervale: 8:30-11:00, 13:00-16:00, 18:00-21:00. Intervalele 11:00-13:00, 16:00-18:00, precum si 21:00-22:00 sunt necesare dezinfectarii, igienizarii si aerisirii restaurantului si bucatariei.
 • Mesele in restaurant si pe terasa vor fi astfel aranjate incat sa se respecte distanta sociala recomandata.
 • Toti angajatii Cabana Izvoranu care intra in contact cu turistii, vor purta manusi si masca de protectie. De asemenea, persoanele care prepara mancarea si monteaza farfuriile oaspetilor, in bucatarie, vor purta manusi si masca de protectie.
 • Dupa plecarea oaspetilor, camerele se dezinfecteaza, prin curatarea tuturor suprafetelor cu solutii dezinfectante.
 • Mesele vor fi servite pe terasa si pe pajistea pensiunii , cu respectarea distantelor  corespunzatoare.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de prezentul regulament temporar. Insistam asupra faptului ca toate masurile sunt temporare si se refera strict la siguranta dumneavoastra si a angajatilor nostri, pe perioada sederii la Cabana Izvoranu. Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a pastra Cabana Izvoranu sigura, in contextul actual.

Va multumim pentru intelegere,

echipa Cabana Izvoranu